Një park gjigant në aeroportin e Singaporit

Aeroporti Changi në Singapor është ndër aeroportet që pret dhe përcjell fluksin më të madh të njerëzve për orë. Ky aeroport do të ketë pamje tjetër në 2019, duke u shndërruar edhe në një zonë turisti...

Ky park pyjor është me të vërtetë i mrekullueshëm

Ky është parku me bukuri të rrallë ku mund të  relaksuar duke larguar vëmendjen nga gjithçka. Arkitektët e Studio Dror do të transformojnë një hapësirë të gjelbër ekzistuese që ndodhet gjashtë milje ...

E gjithë Zvicra në miniaturë..(Foto)

“Swissminiatur” është një park që ndodhet në pjesën italisht-folëse të Zvicrës, në kantonin Ticino dhe është një prej vendeve më të famshme për t’u vizituar në këtë vend. Nëse koha dhe paratë nuk ju ...

Parku i Llogorasë së çdo stine

Parku i Llogorasë gjendet afro 40 km në juglindje të qytetit të Vlorës, në kufirin hapësinor midis detit Adriatik dhe Jon. Afër Qafës së Llogorasë takohen drurë me forma kurorash mjaft interesante në...