Makina elektrike që paloset si valixhe

Inxhinieri mekanik Elvis Cero ka krijuar një “makinë” elektrike që paloset si valixhe dhe mund të shërbejë si zgjidhje për rrugët e mbingarkuara me makina. Është një makinë që mund ta palosni dhe të ...