8 gabimet që bëjmë gjatë pastrimit të shtëpisë

Përdorimi i një lecke të vetme për çdo gjë Edhe nëse e spërkasim atë me ndonjë produkt për pastrim, e njëjta leckë e përdorur në vende të ndryshme të shtëpisë vetëm përhap mikrobet në çdo dhomë, seps...

Rreziku nga pastrimi i veshëve me kunja pambuku

Pastërtia trupore është nga nevojat jetike të secilit prej nesh. Në të njëjtën kohë ajo është edhe pjesë e përditshmërisë sonë. Në pjesë e madhe e njerëzve i pastrojnë veshët duke përdorur kunja prej...

Destinacion turistik, Kepi i Rodonit

Deri para pak kohësh ka qenë një zonë plotësisht e pavizitueshme, ndonëse një nga më të bukurat e Shqipërisë. Këtu nuk po ju propozojmë vetëm plazhe por edhe natyrë, kulturë dhe histori. Plazhi i Kep...

Vendi që kujdeset për të ardhmen

Në Japoni… Ai që vjen herët në punë e lë makinën e tij në parking, me qëllim që ata që vijnë më vonë të kenë mundësi të arrijnë orarin e punës pa probleme! Në hyrje të Tokios ndodhet një banderolë e ...