Bëjeni hekurin të ri me këto 4 sekrete

Ndodh shpesh që hekuri i rrobave të ngjis te rrobat nga papastërtit që ka mbledhur. Më poshtë do të lexoni disa mënyra shumë të thjeshta se si ta pastroni hekurin. 1. Kripa Vendosni në tavolinën e he...

Kinë, ndërtohet pastruesi më i madh i ajrit në botë

Në kohën kur ne jetojmë, ploblemet klimatike kanë marrë një vëmendje të vecantë duke ndërtuar politika të posatshme për të përmirësuar cilësinë e ajrit apo dhe çështje te tjera të një rëndësie të veç...

Ndërkohë që pastroni shtëpinë…ju e ndotni atë!

Ekspertët e pastrimit tregojnë disa detaje të pastrimit të përditshëm të shtëpisë që në fakt e ndotin atë edhe më shumë. Larja e dërrasës që presim ushqimin Mendoni se larja me ilaç enësh dhe ujë të ...

Çfarë të bëni për të pastruar memorien e telefonit?

1.Fshini aplikacionet dhe lojërat që nuk i përdorni Njëra nga mënyrat më të lehta për lirimin e hapësirës për disa megabajtë është që të hiqni aplikacionet dhe lojërat, të cilat nuk i përdorni. 2.Tra...

Dy gabimet që bëhen gjatë pastrimit

Sipas ekspertëve të pastrimit ne bëjmë disa gabime gjatë pastrimit të shtëpisë dhe mund të shkaktojë edhe infeksione për anëtarët e shtëpisë. Ja dy nga gabimet: 1.Nuk e pastroni lavamanin aq herë sa ...