Prespa edhe si një atraksion për turizmin spelologjik

Turizmi historik dhe ai spelologjik tashmë janë kthyer në turizmin e kohës edhe në Shqipëri. Shumë kuriozee të antikitetit, vendas apo të huaj, drejtohen në ato vende ku datojnë gjurmë të historisë. ...