Zvicra me patentën më të shtrenjtë

Është shumë shtrenjtë për t’u pajisur me patentë shoferi në Zvicër.  Totali i shpenzimeve shkon në 3800 franga, gjë që e bën ndër patentat më të kushtueshme. Ndërkohë si orë praktike përllogariten 29...

Kalendari historik, 17 tetor

17 tetor, Dita Ndërkombëtare për zhdukjen e varfërisë “Varfëria nuk matet vetëm nga të ardhurat e pamjaftueshme. Ajo shfaqet në mundësi të kufizuara në shëndetësi, arsim dhe shërbime të tjera thelbës...