Korçë, “rikthehet” pazari i vjetër

Pas punimeve për restaurimin e pazarit të vjetër të Korçës, dyqanet dhe hanet do të rinisin aktivitetin për ta kthyer këtë pjesë të qytetit në lavdinë e dikurshme. Përmes projektit për rijetëzimin e ...