Risi: Google Photos do të konvertojë dokumentet në PDF

Google Photos është një nga mënyrat më të lehta dhe më të mira për të fituar të gjitha pamjet që bëni me telefonin tuaj. Sot, Google bën të ditur risi të reja për këtë shërbim. Më interesantja është ...