Ndahet nga jeta pediatri i njohur Polikron Çelo

Pas një sëmundjeje të rëndë, ka ndërruar jetë në moshën 86-vjeçare, mjeku i njohur Polikron Çelo. Ai ishte një ndër mjekët më të njohur pediatër. Polikron Çelo ka lindur në vitin 1932 dhe për shumë v...