Gazsjellësi TAP, ja familjet që përfitojnë të parat

Familjet e para  që do të përfitojnë nga  gazsjellësi TAP do të jenë ato në zonën Ballsh-Fier-Vlorë dhe Durrës- Tiranë. Drejtori i Hidrokarbureve në Ministrinë e Energjisë Dritan Spahiu shpjegon se k...