Vjeshton Valbona..

Vjeshta ka rënë këto ditë në luginën e Valbonës dhe e ka përflakur atë. Peizazhi i ngjyrosur me kolorin vjeshtor, ka tërhequr vizitorët e peizazhit. Kjo është panorama që ofron Shqipëria për çdo turi...