Greqi, gazetarët në grevë

Prej orës 6 të mëngjesit, kanalet televizive e radiofonike, si dhe agjencitë e informacionit nuk transmetojnë asnjë lajm. Për të dytën herë brenda një jave, sindikatat e gazetarëve në Greqi kanë shpa...