Zbulohen neuronet që përcaktojnë perceptimin e kohës

  Koha duket sikur kalon shumë shpejt kur kënaqemi dhe ngadalësohet kur jemi të mërzitur. Duket sikur shkenca sëfundmi i ka gjetur një shpjegim kësaj. Në një studim të zhvulluar tek minjtë të publiku...