Shtatë përdorimet e aspirinës që nuk i njohim

Përdorimet e aspirinës nuk jane vetëm për gripin dhe dhimbjen e kokës. Ky medikament ka dhe përdorime të tjera që mbase nuk i keni dëgjuar. Ja shtatë mënyra sesi mund ta përdorni aspirinën. 1.Heq njo...

10 gabimet që nuk duhet t’i bëni me iPhone

Në përdorimin e telefonave ndodh që mund të bëjmë edhe gabime. Më poshtë do të lexoni disa këshilla mbi gabimet që nuk duhet t’i bëni me iPhone-nin tuaj. 1.Nuk e fikni asnjëherë Ju duhet ta fikni i-P...