Përgatitje për Ramazan

Jemi në muajin e bekuar të Ramazanit, ndaj në ‘Spektrum Jetësor’ folëm për përgatitjet shpirtërore dhe materiale që duhen bërë për të mirëpritur këtë mysafir të veçantë. Ishim në bisedë m...