Vendet përrallore që shfaqen në filma

Filmat më të mirë ofrojnë shpesh skena nga vende që duket sikur kanë dalë nga përrallat. Por këto pamje nuk janë thjesht rezultati i kameras dhe efekteve filmike. Ato ekzistojnë vërtet diku në tokë. ...