Letër fëmijëve të mi në ditën e parë të shkollës

Të dashur Olivia dhe Evan, Teksa hapa sytë këtë mëngjes, mendimi se ju do të filloni një vit të ri shkollor në një shkollë të re sot më shtangu për një moment. Sot ju nisni një kapitull të ri në jetë...