Sa zgjat kujtesa e peshqëve të kuq?

Studiuesit kanë zbuluar se peshqit e kuq nxënë shpejt dhe janë të përpiktë në kohë, ata kanë një kujtesë e cila zgjat nga tre deri në pesë muaj. Ata mësojnë të gjejnë topa, të shtyjnë leva dhe të zgj...