Përkujtohet 103-vjetori i lindjes së Petro Markos

Më 25 nëntor të vitit 1913 lindi Petro Marko, arsimtar, publicist, gazetar, interbrigadist e shkrimtar shqiptar. Filloi të shkruajë poezi dhe proza të shkurtra qysh në kohët e shkollës në Vlorë. Mini...