Ja si i zaptojnë trotuaret qent endacak dhe plehrat

Jo më largë se një muaj më parë një grua u sulmua nga një qen i rracës pitbull në zonën e Brrylit në kryeqytet. Sulmi i tijë i shkaktoi lëndime serioze gruas e cila u desht të merrte disa kohë mjekim...