Vlerat e mrekullueshme te pjeprit

Stina ku jemi  na e mbush tryezën plot fruta e perime, ndër to edhe pjepri. Vlerat e shumta që ai ka na bëjnë të mos e ndajmë asnjë ditë nga menuja ushqimore. Pjepri është i pasur me ujë- Pjepri ësht...

Cilat janë frutat më të mirë për fëmijët?

Nga: Blerina Bombaj, dietologe 1.Pjepri, 19 kalori në 100 gr I pasur në elektrolite dhe vitaminë C plot me beta karoten dhe ujë, ky është pjepri. Sa më e errët ngjyra e tij, aq më i ushqyeshëm është ...