Google shton etiketën e kontrollit të fakteve

Dezinformimi dhe shpërndarja e lajmeve ‘fake’ online i ka shtyrë platformat e internetit të marrin masa. Motori më i madh i kërkimi, Google do të shtojë një etiketë të kontrollit të fakteve (fact-che...

Twitter zgjeron platformën e trasmetimeve live

Sipas faqes The Information twitter po përgatitet për të hapur një platformë direkte për kompanitë mediatike. Kompanitë mund të bëjnë video direkte në Twitter pa qënë nevoja të kalojnë në Periscope, ...