Çfarë tregojnë etiketat tek frutat dhe perimet?

Perime dhe fruta pothuajse blemë çdo ditë. Ne mendojmë që ato janë të sigurta duke anashkaluar shpeshherë edhe etiketën që ato përmbajnë. Por në lidhje me to duhet të dini disa gjëra. Nëse numri i et...