Dy viruset që prekën botën në vitin 2016

Viti 2016 ka sjellë bashkë me shumë probleme të tjera edhe dy viruse të cilat shkaktuan deformime e vdekje të shumta. Përmendim këtu virusin Zika dhe  Poliomeliti. Në vazhdim ju njohim me zbulimet sh...