Polonia, projekton aeroportin gjigant ndërkontinental

Polonia ka hedhur një hap të rëndësishëm në projektin e saj për të ndërtuar një aeroport gjigant që pritet të zëvendësojë, deri në vitin 2027, atë të Varshavës dhe t’i shërbejë gjithë Europës Qendror...

Folklori lezhjan prezantohet në Poloni

Tradita dhe folklori lezhjan u prezantuan në aktivitetin e përvitshëm festiv të qytetit Nysa në Poloni. Këngët dhe vallet shqiptare iu bashkuan programit artistik midis përfaqësuesve nga Ukraina dhe ...