Uzbekistan, deti i tharë e lë qytetin pa port

Në veri të republikës autonome Karakalpakstan, në Uzbekistan të shfaqet një pamjë e çuditshme. Rrethuar nga rëra, anijet e peshkimit qëndrojnë të bllokuar në shkretëtirën, më shumë se 100 km nga deti...

Veprimtaritë në port, licensimi pranë QKB

Bizneset dhe individët që planifikojnë të ushtrojnë aktivitetin e tyre në fushën e shërbimeve në port duhet të licensohen pranë Qendrës Kombëtare të Biznesit. Sipas udhëzimit të ri të dates 8 qershor...