Australi në portokalli, stuhia që ngjyrosi vendin

Një qytet australian është goditur nga një stuhi pluhuri duke sjellë një atmosferë ngjyrë portokalli. Stuhia përfshiu Charleville në jug-perëndim dhe Queensland mbrëmjen e djeshme, ku përveç pluhurit...

Cilat janë frutat më të mirë për fëmijët?

Nga: Blerina Bombaj, dietologe 1.Pjepri, 19 kalori në 100 gr I pasur në elektrolite dhe vitaminë C plot me beta karoten dhe ujë, ky është pjepri. Sa më e errët ngjyra e tij, aq më i ushqyeshëm është ...

Obeziteti, Shqipëria në zonën portokalli

Shqipëria përfshihet në zonën portokalli të vendeve me shkallë të lartë obeziteti, duke u cilësuar si e rrezikuar nga kequshqyerja. Sipas Raportit Global të të Ushqyerit për vitin 2016 niveli i obezi...