VISARE SHQIPTARE – NJOHËM FSHATIN E BUKUR TË NDROQIT

Këtë javë ‘’Visare Shqiptare’’ solli në studio historinë, jetën, vlerat dhe potencialet e fshatit të Ndroqit. Kishim të ftuar z. Besnik Rreshka, i cili na solli në 96.4 Mhz informacione dhe detaje të...

Dibra, zona me potenciale për turizëm gjithëvjetor

ATSH-Gjergji Mima Kryesfida e turizmit në Shqipëri mbetet turizmi gjithëvjetor, që do të thotë se vendi ynë duhet ta shtojë vëmendjen, mbështetjen dhe promovimin e turizmit malor në mënyrë që zonat m...