Podride, automjeti më i vogël në botë

‘Podride’është automjeti më i vogël që ekziston në botë dhe i ngjason një biçikletë me strukturën e makinës që është shumë praktike për përdorim të përditshëm. ‘Podride’ mendohet që të jetë ndër mjet...

Printeri me wireless që mund ta mbani në xhep

Tashmë mund t’i printoni gjërat tuaja nga celulari juaj me anë të printerit me wireless. Ky printer është i vogël, praktik, komod dhe mund të transportohet lehtë duke e pasur me vete kudo. Pasi e ken...