Kujdes shëndetin mendor, ka ardhur pranvera!

Në studion e ‘Spektrum Jetësor’ ishim  me mjeken psikiatre Arjana Rreli. Jemi në ditët e para të pranverës, e nga pas kemi lënë ditë të ngarkuara emocionalisht dhe mendërisht. Çfarë aktivitetes...

Visare Shqiptare – Destinacionet e pranverës

Në studion e “Visare Shqiptare” ishim me gazetaren, fotoreporteren Ivana Dervishi. Në këtë bisedë folëm për guidat pranverore, destinacionet të cilat mund të frekuentohen në këtë stinë që sapo ka nis...

Pranvera erdhi, kujdes nga alergjitë

Pranvera sjellë gjallërinë, lulet, ngjyrat e shumë dobi për njeriun. Por krahas kësaj pranvera është edhe koha më e përshatshme për shkaktimin e alergjive dhe shpërndarjen e baktereve. Shumica e njer...

Çfarë ndryshimesh duhet të bëni në pranverë ?

  Pranvera duket sikur ka ardhur, e bashkë me të lind nevoja që të ndryshojnë edhe shumë aspekte në përditshmërinë tonë. Ditë me më shumë energji na presin, ndaj le të fillojmë nga këshillat e m...