Zgjidhet Presidentja e parë në Estoni

Për herë të parë Estonia do të drejtohet nga një presidente. Ajo është Kersti Kaljulaid dhe u zgjodh me shumicë të dukshme votash nga parlamenti të hënën, më 3 tetor. Zgjedhja e saj erdhi pas disa ra...