Kosovë, kriza politike pengon zgjedhjen e presidentit

Opozita në Kosovë ka nisur një valë të re protestash kundër qeverisë. Zyrtarë dhe aktivistë të tre partive opozitare kanë paralajmëruar se përveç kërkesave për anulimin e dy marrëveshjeve, atë të bas...

Dekretohen ministrat Ahmetaj dhe Ekonomi

Të hënën në mesditë, Presidenca njoftoi zyrtarisht nxjerrjen e dy dekreteve të emërimit të Arben Ahmetajt tek Financat dhe të Milva Ekonomit tek Ministria e Ekonomisë.  Ky akt i jep fund krizës insit...

Kosovë, zgjedhja e presidentit javën e ardhëshme

Koalicioni qeveritar në Kosovë ka vendosur që të procedojë javën e ardhshme në Kuvend me zgjedhjen e presidentit të ri, ku kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi synon të marrë mbështetjen e nevojshme për k...