Cristiano Ronaldo braktis konferencën i nervozuar (VIDEO)

Cristiano Ronaldo i nervozuar ka lënë para kohe sallën e konferencës për shtyp në Madrid në prag të ndeshjes së Ligës së Kampionëve teksa shumë “Që të flas qartë dhe prerë, unë e di pse Messi e bëri ...