Reshjet në Tiranë, 1800 punonjës në terren

Bashkia e Tiranës ka publikuar listën e zonave më të prekura nga përmbytjet dhe iu ka bërë thirrje qytetarëve të shmangin qarkullimin ne zonat periferike buzë lumenjve. Rreth 1800 punonjës nga ndërma...