Stërvitet edhe trupi edhe truri, ja sesi

Përgjithësisht flasim që stërvitja i bën mirë fizikut të njeriut, por po kaq e rëndësishme sa trupi është edhe stërvitja e trurit. Kjo i mundëson trurit relaks, zhvillim,  si dhe mësimin e gjërave të...

6 këshilla për t’u zgjuar herët

Zgjimi herët ndikon pozitivisht në stilin tonë të jetesës, por jo gjithnjë është e lehtë të zgjohesh sapo bie alarmi. Shumica e njerëzve priren të shtyjnë ngritjen nga krevati me disa 5 minutësha. Ek...

Nxitimi dëmton produktivitetin në punë

Produktiviteti i punës dëmtohet nga nxitimi për ta kryer atë të paktën po aq sa nga zvarritja. Mendimi për të përfunduar një detyrë brenda afatit të caktuar sjell shpesh ngutjen për ta bërë punën sa ...