Licencë profesionale për punonjësit socialë

Të gjithë punonjësit socialë duhet të anëtarësohen pranë Urdhrit Profesional të Punonjësit Social për t’u pajisur me licencën dhe lejen individuale, në mënyrë që të vijojnë të ushtrojnë profesionin e...

Dekriminalizimi, ligji përfshin edhe sistemin arsimor

Ligji i dekriminalizimit do të ketë një fushë veprimi më të gjerë se sa pritej. Mbi 38 mijë mësues dhe edukatorë do të jenë objekt i këtij ligji krahas zyrtarëve dhe funksionarëve shtetërorë. Ligji n...

SPEKTRUM JETESOR – NJE NENE NE PROFESION

“Një nënë në profesion”, kjo do të jetë tema për të cilën do të flasim në emisionin “Spektrum Jetësor” me znj. Edlira Mali (konsulente biznesi).