Profesionet që ju bëjnë të shtoni në peshë

Një studim i ri i zhvilluar online nga Harris Interactive, tregon se profesione të ndryshme me nivel të lartë stresi ju bëjnë të shtoni në peshë. Ja cilat janë ato. 1. Guidë udhëtimi Këta njerëz duhe...

10 profesionet që mund të mos jenë më pas 5 vjetësh

Sipas një kërkimi të sajtit “CareerCast.com” në pesë vitet e ardhshme, fermerët, gazetarët dhe rrobaqepësit mund të dalin në pension.Një nga arsyet është dixhitalizimi. Ja disa nga 10 profesionet që ...