Nesër Kurban Bajrami, ja si do të festohet në Tiranë

Nesër është Kurban Bajrami. Mijëra besimtarë do të mblidhen në sheshet kryesore dhe xhamitë e qyteteve për të festuar Kurban Bajramin. Në qytetin e Tiranës festimet do të fillojnë me programin e Kurb...

Besimtarët mysliman festojnë sot Kurban Bajramin

Besimtarët myslimanë festojnë sot festën e Kurban Bajramit. Ceremonia e Bajramit u organizua në Sheshin Skënderbej, ku mijëra besimtarë myslimanë kanë falur namazin e Kurban Bajramit dhe qindra mijër...

Kreditë e buta, kriteret për të përfituar

Rreth 1000 qytetarë të Tiranës do të mund të përfitojnë nga programi për kreditë e buta, pas miratimit të tij në mbledhjen e ardhshme të Këshillit Bashkiak. Këta qytetarë, të cilët kanë aplikuar për ...

Bashkëpunim Shqipëri-Austri për strehimin social

Në Tiranë po zhvillohet workshopi 4-ditor për Programin e Strehimit Social, i cili do të zgjasë deri në 16 shkurt. Programi po zbatohet me asistencën e qeverisë austriake. Instrumenti për Asistencë T...

Shazam sjell versionin e tij të ri , Shazam Lite

Shazam sjell një version të ri të programit te tij, Lite në pajisjet Android. Ky version i ri ështe i ngjashëm me programet Facebook dhe Messenger Lite. Programi Shazam Lite është në dispozicion vetë...