Pse “fluturon” koha?

Si ka mundësi që jemi në fund të gushtit? Si iku kaq shpejt edhe ky muaj? Nëse e përsërisni këtë frazë çdo 30 ditë, është koha t’i thoni ‘ndal’ kohës dhe të shijoni të tashmen. Kur je fëmijë jeta duk...

Buxheti 2017, 135 mld lekë për infrastrukturën

Projektbuxheti i vitit 2017 përfshin projekte për ndërtimin e rrugëve me vlerë totale 135 miliardë lekë ose ndryshe 1 miliard euro. Pjesa më e madhe e shpenzimeve do të shkojë për mirëmbajtjen e rrug...

BSH: 60% e investimeve të huaja janë në energjetikë

Investimet e huaja gjatë tremujorit të dytë të vitit 2016 u rritën kryesisht për shkak të projekteve në energjetikë. Të dhënat tregojnë se rreth 60% e këtyre investimeve u përqendrua në projektet mad...