Nis ndërtimi i TAP, 1700 të punësuar

Kanë nisur zyrtarisht punimet për ndërtimin e gazsjellësit Trans Adriatik Pipeline (TAP). Hapja e kanaleve për shtrirjen e tubacioneve ka nisur nga Fieri, ndërkohë që gazsjellësi përshkon territorin ...

Gazsjellësi TAP, ja familjet që përfitojnë të parat

Familjet e para  që do të përfitojnë nga  gazsjellësi TAP do të jenë ato në zonën Ballsh-Fier-Vlorë dhe Durrës- Tiranë. Drejtori i Hidrokarbureve në Ministrinë e Energjisë Dritan Spahiu shpjegon se k...