Kosovë, Kuvendi voton sot projektligjin për Trepçën

Kuvendi i Kosovës do të votojë në seancën e sotme parlamentare për projektligjin për shtetëzimin e minierës së Trepçës. Seanca do të nisë në orën 15:00 dhe projektligji pritet të marrë shumicën e vot...