ATP miraton tarifat e reja për kompensimin e pronave

Agjencia e Trajtimit të Pronave miraton tarifat e reja për aplikimet për kompensimin e pronave. Sipas udhëzimit të ATP-së ish-pronarët duhet të paguajnë deri në 3 mijë lekë të reja për të dorëzuar kë...

Nis kompensimi financiar për 118 ish-pronarë

Agjencia e Trajtimit të Pronave nisi shpërndarjen e kompensimit financiar prej 960 milionë lekësh për 118 ish-pronarë. Në tërësi do të kompensohet një sipërfaqe prej 412 mijë metrash katrorë. 99 mijë...

ARMO nxjerr 54 prona në ankand për të shlyer borxhet

Kompania ARMO-s është detyruar të hedhë në ankand 54 prona të sajat për të shlyer borxhet ndaj një banke të nivelit të dytë. Ankandi do të zhvillohet me 28 tetor dhe vlera totale e pronave llogaritet...

Kreditë e këqija, bankat nxjerrin 1243 prona në shitje

Bankat tregtare në vendin tonë janë në një fazë intensive të shitjes së pronave që tashmë kanë në zotërim nga moskthimi i kredive. Sipas njoftimeve që bankat kanë bërë në web-et e tyre zyrtare janë 1...