Nisi sot provimi i shtetit për 544 infermierë

Plot 544 infermierë do të hyjnë në provimin e shtetit nga data 9-12 janar. Agjencia Kombëtare e Provimeve ka publikuar listën e plotë me emrat e kandidatëve që duan të marrin licencën e ushtrimit të ...

Provimi i Shtetit për mësuesit, udhëzimet dhe datat

Provimi i Shtetit për mësuesit do të zhvillohet në datat 23 nëntor – 12 dhjetor. Kalendari i plotë i datave të provimeve sipas profilit të mësuesve gjendet në faqen zyrtare të Agjencisë Kombëtare të ...