“Zoti Kryeministër, sot na keni fyer të gjithëve”

Kryeministri i Kosovës dhe zëvendësi i tij në konferencën me gazetarët pas protestës së sotme opozitare duke folur në emrin e Qeverisë së Kosovës e provokuan fort opozitën dhe i provokuan të gjithë q...