Të rinjtë mes librave, smartfonit dhe shkollës

Studio e ‘Spektrum Jetësor’ kësaj rradhe u përfshi nga zërat e të rinjve. Folëm për rininë, kohën e tyre, angazhimet, çfarë pëlqejnë më shumë, këto e të tjera çështje i sollëm  në 96.4 mh...

Faktorë që na bejnë të dukemi më të vjetër

Arsyet pse dukemi më të vjetër  janë të shumta. Më poshtë do të lexoni disa nga arsyet që e rrisin moshën. Takimet stresuese Prezantimet dhe takimet me njerëz të ndryshëm mund të të plakin. Orët e gj...