Franca, vendi ideal për të punuar

Në Francë shefat nuk kanë të drejtë t’i pengojnë punëtorët jashtë orarit të punës. Punëtorët nuk e kanë për detyrë t’iu përgjigjen thirrjeve jashtë orarit të punës. Madje ata këshillohen t’i fikin te...

Puna para kompjuterit kërkon vitaminën A

Puna para kompjuterit është e lodhshme e ndonjëherë  çon në ndonjë problem fizik. Duke u fokusuar në ekranin e kompjuterit, sytë gjithmonë reagojnë ndaj pikave të ndritshme dhe të errëta. Ndaj ata që...

Puna është baza e çdo kulture…

-“Për njerëzit përtacë, fushat janë gjithmonë të ngrira.” -“Mjalti prodhohet nga bleta, jo nga grerëza.” -“Duke kërcëlluar dhëmbët , nuk mbushet barku.” -“Nu...

Frymëzimi ekziston…

“Frymëzimi ekziston, por ai duhet të të gjejë duke punuar.” Pablo Pikaso

Katër punët që kërkojnë vullnet të hekurt

1. Të falësh kur je i nevrikosur 2. Të tregohesh bujar edhe në kohët kur ndihesh ngushtë 3. Ta ruash nderin edhe kur gjendesh fare pranë mëkatit 4. Të thuash të vërtetën edhe në çastet më të vështira...