Suedia, vendi më i mirë për të qenë prind

Suedia është vendi më i mirë për të qenë prind. Prindërit mund të marrin deri në 480 ditë pushim prindërimi. Ky pushim mund të ndahet në 50 me 50 midis nënës dhe babait. Të pakten 3 muaj pushim duhet...

Vendimi: Procesi mësimor fillon në 16 janar

Të gjitha institucionet e arsimit parauniversitar dhe universitar do të qëndrojnë të mbylllura deri në datën 14 janar. Ministria e Shëndetësi njoftoi sot vendimin zyrtar për shtyrjen e fillimit të pr...