Pse “fluturon” koha?

Si ka mundësi që jemi në fund të gushtit? Si iku kaq shpejt edhe ky muaj? Nëse e përsërisni këtë frazë çdo 30 ditë, është koha t’i thoni ‘ndal’ kohës dhe të shijoni të tashmen. Kur je fëmijë jeta duk...

Qytetet ku pushimet vjeshtore jane shumë të bukura!

Kush tha që pushimet janë vetëm në verë dhe vetëm për plazhin?! Ata që i provojnë në kohën e vjeshtës, e kuptojnë më mirë fjalën “pushime”. Janë të shumta vizitat që mund të bëni gjatë vjeshtës, për ...

Si të largoheni nga interneti gjatë pushimeve

Kompania “McAfee” ka bërë një anketim për përdorimin e teknologjisë dhe pajisjeve digjitale gjatë pushimeve verore. Në këtë anketë morën pjesë 2.003 individë të moshës 18 deri 55-vjeç. Rezultatet zbu...

Si ta bëjmë rikthimin në punë një përvojë pozitive

Rikthimi në punë pas pushimeve verore/dimërore mund të rezultojë më i vështirë se sa e mendojmë. Shtatori dhe janari janë muaj që shënojnë rifillimin e aktivitetit për shumicën e punonjësve në botë d...