Studentja daneze realizon puzzle-in më të madh në botë

Një studente daneze në rrjetin Reddit si ‘’manne0708’’ ka arritur të realizojë puzzle-in më të madh në botë me përmasa 6.80 metra dhe 1.92 metra. Ajo arriti të bashkoi 40,320 pjesë formuese, nga sken...