Ka dhe pyll të kaltër, gjendet në Belgjikë… (Foto)

Hallerbos, i njohur  me emrin Pylli i kaltër  është një pyll në Belgjikë që në pranverë mbulohet nga miliona lule të llojit zymbyli i egër. Ky pyll fantastik, çdo vit në muajt prill dhe maj transform...